Ubytování Liberec se snídaní do postele i masáží na pokoji

Grand Hotel Imperial Liberec

O zařízení

V Hotelu Pytloun Grand Imperial na vás čeká překrásné ubytování, kvalitní a skvělý servis i prvotřídní kulinářské dobroty, které vám rozvíří vaše chuťové kanálky. Bude to pobyt, na který jen tak nezapomenete, protože tenhle dotek luxusu si rozhodně zasloužíte!

Grand Hotel Imperial Liberec, 1. máje 757/29, Liberec, 460 07

Liberec a jeho okolí je jako stvořené pro výlety a dobrodružství

Přímo v Liberci si užijete spoustu zábavy ve dvou i jako celá rodina! Vyzkoušejte Aquapark Babylon, zoologickou zahradu se slavnými bílými tygry nebo věhlasnou botanickou zahradu. Pokud tíhnete k turistice a chcete vypadnout z města, přímo se nabízí výšlap na Ještěd, návštěva Sněžných věžiček nebo Dračího vrchu. Koneckonců, Jablonec nad Nisou nebo Bedřichov je hned za rohem, a tam už budete mít o zábavu zaručeně postaráno!

ZJISTIT CENY A DOSTUPNOST

Designové pokoje představující světové unikáty

V Hotelu Pytloun Grand Imperial si můžete vybrat z jedinečných designových pokojů či apartmá od předních designových architektů, které nabízí překrásný výhled na město. Hotel Pytloun ale nabízí i standardní hotelové pokoje pro jednotlivce, páry i rodiny s vlastním sociálním zařízením, televizí a WIFI

Příběhy psané s chutí

Posnídat můžete v posteli nebo si zajít na švédské stoly, které nabízejí výběr toho nejlepšího. K večeři očekávejte to nejkvalitnější maso – roastbeef, vepřová krkovice nebo panenka. Skutečný luxus si můžete dopřát ve formě degustačního menu, které představuje vybrané lahůdky světové kuchyně. Hotel Pytloun nabízí také výběr z více než 10 druhů masáží – a některé jsou opravdu speciální. Pokud se pro masáž rozhodnete, pak byste si ji měli dopřát v klidu a pohodlí vašeho hotelového pokoje.

ZJISTIT CENY A DOSTUPNOST

Dobrodružné cesty za poznáním vlastních možností

Jste vodní, adrenalinový nebo vzdušný živel? Vyberte si zážitky přesně na míru – pro vás nebo vaše nejmilejší! Vydejte se na dovolené na dobrodružství, které nezná hranic!

 

Také by vás mohlo zajímat

 

Share to friends
JUPIGO | Užijte si výlety i dovolenou | Jupigo.com